Showroom

Showroom in Ridderkerk

Wilt u onze producten in het echt bekijken? Dat is mogelijk in onze showroom in Ridderkerk, nabij Rotterdam Zuid. Wij staan u graag bij in het zoeken naar een passende oplossing voor uw toepassing. Voor een bezichtiging van onze producten verzoeken wij u een afspraak te maken, zodat er iemand in de volledige beschikbaarheid  is om uw vragen te beantwoorden. Onze kunt per email of telefonisch een bezoek afspraak maken, deze gegevens vind u op de "contact" pagina.

Compleet beeld van ons aanbod

Het juiste product kiezen voor uw voertuig is een grote beslissing. Daarom begrijpen wij heel goed dat u het prettig vindt om kennis te maken met ons bedrijf. In onze showroom in Ridderkerk vindt u diverse lichtbalken en (360 graden) flitslampen, maar bijvoorbeeld ook signaalborden, bediensystemen en werklampen voor uw voertuig. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden. Ook hebben wij complete prefab grillen met LED-flitslampen in onze showroom die in onze werkplaats worden geproduceerd.

Maatwerk 

Zoekt u iets wat niet in onze showroom staat? Bespreek het vooral met ons. Geen vraag is ons te gek. Ook uw vragen voor maatwerk kunt u tijdens uw bezoek aan ons stellen. Voorbeeld: wij maken onder andere uw lichtbalk op maat, met de wensen zoals u in gedachte heeft. 

Alle productie in eigen werkplaats

Onze showroom in Ridderkerk grenst aan onze werkplaats. U ziet dus niet alleen onze producten, maar ook direct waar wij onze werkzaamheden uitvoeren. Alle werkzaamheden aan voertuigen verrichten wij van A tot Z zelf, in onze eigen werkplaats. Onze medewerkers in de werkplaats hebben veel kennis en ervaring die ze graag inzetten voor uw bedrijf.

Parkeren bij onze showroom in Ridderkerk

U kunt bij onze showroom gratis parkeren. 

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.