Service bij Faro

Faro-Signalering bied klanten een ruime keuze uit gecertificeerde en A-merk signaleringsproducten. Voorafgaand de verkoop bieden wij ook specialiseert advies en begeleiding in de aankoop van onze producten. We bieden daarnaast ook: 


- In- en opbouw-service

- Demontage-service (ook op schade voertuigen)

- Reparatie- en Refresh-service. 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


In- en opbouwservice


Geen tijd of kennis om de bij ons bestelde producten te installeren? Geen probleem! Faro-Signalering biedt namelijk inbouwservice waarbij alle producten vakkundig worden gemonteerd en geïnstalleerd door vakmannen. Wij bieden tegen scherpe tarieven diensten waarbij uw voertuig op maat word afgeleverd. 

Weet u nog niet welke producten u nodig heeft? geen probleem. Kom dan langs op onze locatie voor vrijblijvend gespecialiseerd advies, het bezichtigen van diverse modellen en een installatieplan.

Actie: Bij elke opbouw en installatie van een LED-flitsbalk ontvangt u een gratis onderhoudsbeurt.

Neem vrijblijvend contact op, of kom langs op onze locatie voor meer informatie en/of vrijblijvende offerte op maat.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Mail naar info@faro-signalering.nl of bel 0180-769172.Voorwaarden:
- Wij bieden twee jaar garantie op installaties, de garantie is niet overdraagbaar en vervalt indien door derden is aangepast of een poging daartoe.
- Annuleren van uw installatie afspraak minimaal 48 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt €60,- administratie-/reserveringskosten in rekening te brengen.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Demontage Service: (ookwel strippen van Ex-hulpverleningsvoertuigen)Bij Faro Signalering kunt u uw voertuigen laten demonteren tegen een gunstig tarief. Signalering en andere aangewezen materialen worden vakkundig gedemonteerd en verwijderd. 


U kunt bij ons langskomen voor vrijblijvend advies en een demontageplan. 


Wij bieden u demontage service op alle merken en type voertuigen, waaronder ook:

- (Dienst)motoren

- Quad's 

- Schade voertuigenWilt u meer informatie of een afspraak maken? mail naar info@faro-signalering.nl of bel 0180-769172.Voorwaarden:
- Wij bieden één jaar garantie op demontages, de garantie is niet overdraagbaar en vervalt indien het door derden is aangepast of een poging daartoe.
- Annuleren van uw demontage afspraak kan minimaal 48 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt €60,- administratie-/reserveringskosten in rekening te brengen.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------Reparatie- en Refresh-service:


Omdat wij zichtbaarheid erg belangrijk vinden, bieden wij naast ons groot assortiment ook Reparatie & Refresh diensten. 


Reparatie:

Wij repareren alle soorten en merken Optische- en Geluidssignalen (OGS) op ieder voertuig. Wacht niet te lang met een defect aan uw signalering en meld het direct. 

 

Refresh:

Refresh staat voor vernieuwen. Wilt u met de tijd mee? Meer licht? Minder brandstofverbruik door platte flitsbalken? Minder stroomverbruik? Dan is een Refresh van Faro-Signalering zeker een aanrader. Uw oude signalering word vakkundig gedemonteerd en het nieuwe gemonteerd. Wij kunnen tegen een klein bedrag uw oude signalering innemen. 

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? mail naar info@faro-signalering.nl of bel 0180-769172.