MS350-NL

De MS350-NL is een elektrische sirene bundel van Standby bestaand uit een versterker, 2 x speakers en bijhorende installatiematerialen. 

De Standby MS350 versterker is een compacte versterker die op vrijwel elke plaats in het voertuig gemonteerd kan worden. Deze versterker word gecombineerd met twee KSR350 speakers met een 80 Watt output. Deze speakers  met compacte afmetingen in combinatie met het lage gewicht zijn eenvoudig in of achter de grill van het voertuig te monteren.

De versterker is gebaseerd op de nieuwste digitale schakeltechnologie en de consistente ontwikkeling van de bewezen MS300. De versterker is eenvoudig te installeren en optioneel aan te sluiten via CanBus of via analoge lijnen. Door middel van de CAN-interface kan de versterker naar wens worden geprogrammeerd maakt ook het gebruik van een (universeel) PA-systeem mogelijk.

Dit systeem is ook geschikt voor gebruik op vrachtwagens met 24 Volt boordspanning. 

De MS350-NL bundel is conform de richtlijnen van Regeling Optische en Geluidssignalen 2009 (R.O.G-2009) en de TNO voorschriften "doelgroep-1".  

Deze combinatie is geprogrammeerd met een tremmolerende twee-toon, een claxon/kruispunt versneller.

De bundel is tevens met Belgische tonaliteit beschikbaar. 


Specificaties:

Type 

MS350-NL (NEDERLAND)
MS350-BE (BELGIE)
Geluidssterkte (7m)*
116 dB (A) 
Voltage
12 / 24 Volt (Multivoltage)
Vermogen 
2 X 80 Watt / 4 Ohm


Set bestaat uit
-Standby MS350 versterker
-2 x KSR350 speakers
-Aansluitmateriaal (connector met aansluitkabel)
-Klein montage materiaal* meting volgens TNO doelgroep-1 meting , bij vrije uitstraling en juiste montage van de hoorns (in rijrichting tussen 0,3..1 meter hoogte).