Inbouwservice

In- en opbouwservice


Geen tijd of kennis om de bij ons bestelde producten te installeren? Geen probleem! Faro Signalering biedt namelijk inbouwservice waarbij alle producten vakkundig worden gemonteerd en geïnstalleerd door vakmannen. Wij bieden tegen scherpe tarieven diensten waarbij uw voertuig op maat word afgeleverd. Weet u nog niet welke producten u nodig heeft? Kom dan langs op onze locatie voor vrijblijvend gespecialiseerd advies, het bezichtigen van diverse modellen en een installatieplan.


ACTIE: Bij elke opbouw en installatie van een LED-flitsbalk ontvangt u een gratis onderhoudsbeurt!Neem vrijblijvend contact op, of kom langs op onze locatie voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte op maat.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Mail naar info@faro-signalering.nl of bel 0180-769172.
Voorwaarden:
- Wij bieden twee jaar garantie op installaties, de garantie is niet overdraagbaar en vervalt indien door derden is aangepast of een poging daartoe.
- Annuleren van uw installatie afspraak minimaal 48 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt €55,- administratie-/reserveringskosten in rekening te brengen.