BedrijfsprofielGeschiedenis Faro-Signalering: 

Faro-Signalering is ontstaan uit een jarenlange verzameling in lichtbalken en andere signaleringsmiddelen. In 2014 werd deze verzameling beëindigd en tijdens de opruiming van diverse materialen kwamen vele vragen binnen van onderdelen voor voertuigen die nog enkele overbruggingsjaren in dienst moesten blijven. De vraag was dusdanig groot dat de eigenaar zijn functie in het blauwe werkgebied heeft neergelegd en Faro-Signalering heeft opgericht. Ongeveer 85 lichtbalken (zowel oudere als recentere types) gingen de voorraad in en/of werden gedemonteerd ter onderdelen. De naam Faro-Signalering kwam tot stand door de eigenaar, Jarno Faro. Faro betekend in het Italiaans vuurtoren / licht huis. 


Door het aanbieden van onderdelen en ontwikkelingen binnen het bedrijf ontstond er ruim assortiment uit A-kwaliteit optische- en geluidssignalen. Nog belangrijker vinden wij de service en garant staan voor onze eindgebruikers, met een uitgepakte advisering waar nodig. 


Ons bedrijf is actief voor diverse veiligheidsregio’s in Nederland. Maar ook in België rijden diverse Ambulancediensten en Politiezones met onze kwaliteiten rond. 

(Tekst gaat verder onder foto) Foto: Trotse eigenaar in 2015

Service punt: 

Voor Standby (voorheen Pintsch Bamag) Code3, Ecco, Premier Hazard en W&G zijn wij een officieel service punt. 


Daarnaast zijn wij bekend met alle type signaleringsmiddelen, zowel voor eindgebruikers met de kleur blauw als amber. We werken met bijna alle merken en types, waaronder: ESG (Ecco Safety Group; Code3, Ecco, Premier Hazard), Haztec, Axixtech/Juluen, W&G, Whelen/Woodway, Federal Signal / VAMA, Ideatec, Standby / Mercura (Pintsch Bamag), Hänsch, Fiamm en MartinHorn. 


Door de jarenlange ervaring in signaleringsmiddelen hebben we altijd een passende oplossing voor elke gebruiker, voor zowel onze blauwe markt, maar ook zeker de amber markt. Sinds 2016 hebben we een online webshop voor de gebruikers met amber signaleringsmiddelen. Lang niet alles staat op onze webshop, omdat dat bijna niet te realiseren is met alle ontwikkelingen die we op de voet volgen. Wel de meest verkochte producten staan op onze webshop onder de categorie “PRODUCTEN (WERKVERKEER)”


Vlotte service en bereikbaarheid: 

Met de grote kennis op ons vakgebied en het nauw contact met eindklanten en partners kunnen we altijd snel inspringen op een mogelijke storing ed. Voor onze zakelijke klanten hebben we WhatsApp op het nummer +31 180 769172. Hiermee is het gemakkelijk een eventuele foto of dergelijke toe te sturen. Uiteraard kan dit ook via de E-mail. 


Waar zitten wij gevestigd? 

Faro-Signalering zit gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam-Zuid. 


Faro-Signalering

Gieterijstraat 54 

2984 AB Ridderkerk

Nederland 


U bent welkom: 

We nodigen u graag uit op onze locatie in Ridderkerk. Hier kunt u onder andere onze showroom bezoeken.

Kijk voor meer informatie en openingstijden op "Contact"