Renault Clio Stationwagen

Gepost door Faro-Signalering 21-02-2020 0 Commentaar

In opdracht hebben een Renault Clio mogen voorzien van een (deels demonteerbare) signaleringsoplossing op maat! De klant had hierbij specifieke wensen die wij mogelijk hebben kunnen maken. 

Vantage 12+ series lichtbalk 

De Clio stationwagen is uitgerust met een 107cm Vantage 12+ Series lichtbalk. Dit is een aerodynamische lichtbalk uit ons assortiment met de meeste krachtige ICE LED-techniek. De lichtbalk is door ons op wens samengesteld met een 6 lamps Traffic Advisor aan de achterzijde.

LED-flitslampen 

Naast de uitgebreide lichtbalk zijn onze Phantom LED-flitsers gemonteerd tussen de lammelen van de grill. Deze uiterste compacte LED-flitser met L-beugel brengt een diversiteit aan voordelen met zich mee in vergelijking met een standaard opbouw LED-flitser. De flitslamp is dusdanig klein dat deze in vrijwel elke grill geplaatst kan worden. Ook zonder de L-beugel kan deze worden gemonteerd op bijvoorbeeld een trailer of andere verticale oppervlaktes. Met een Klasse 2 certificering is de Phantom LED-flitser ook één van de felste modules binnen het signaleringsassortiment. 

Bediening

Om alle signalingsmogelijkheden in één te kunnen bedienen hebben we een Ideatec DLC3000 geïnstalleerd. Dit bediensysteem maakt het mogelijk de traffic advisor te bedienen met de volgende opties:
>>>>>>
<<<<<<
<<<>>>
xx -- xx / -- xx --

Demonteerbaar

Één van de wensen bestond uit het demonteerbare systeem van de lichtbalk, waarbij geen gaten mochten onstaan in het dak. Deze wens hebben we mogelijk kunnen maken door twee op maat gemaakte RVS beugels te monteren aan de lichtbalk. In combinatie met 2 doorvoeringen aan elke zijde in de roofrail, die overeenkomen met de doorvoeringen van de RVS beugels, maken we het de klant mogelijk deze op ieder moment te plaatsen en te demonteren. Daarnaast is er een plug and play systeem gecreerd met connectoren onder de stoel. 

 

Wij danken de eindgebruiker voor deze mooie opdracht en wensen hen veilige kilometers toe. 

 

Filmpje: